Nieuws

RUSTYCO Reactor !!
Nieuwe reactor maakt bouten los die ECHT vast zitten !!
Ik ga op vakantie en neem mee......
Veilig op weg in Europa !!

Huva Webshop
Huva Webshop

Huva Bandenshop
Huva Bandenshop

Ik Wil onderdelen.nl
online shop

Diagnose Expert
Diagnose Expert

Ik Wil onderdelen.nl
online catalogus

BPW the quality factor
BPW

SAF
SAF

Easy Diesel

  

Autobedrijf K. vd Heijden 100ste Qualified Diesel Specialist

 

 

Deze jongste toetreder heeft net als de overige 99 universele garages het trainingsprogramma van EasyDiesel met succes doorlopen. Amper twee maanden nadat de eerste garagist werd aangesteld, staat de teller nu al op honderd.

Het predicaat Qualified Diesel Specialist vloeit voort uit het EasyDiesel, dat focust op onderdelen, trainingen en het juiste gereedschap om dieselreparaties laagdrempelig te maken en kennis bij de garagist te vergroten. Veel omzet in het universele kanaal gaat verloren omdat reparaties aan dieselmotoren als complex worden ervaren. EasyDiesel beoogt de garagist in staat te stellen voortaan de diagnose en reparaties zelf uit te voeren en zo deze omzet vast te houden.

Qualified Diesel Specialisten kunnen gebruik maken van een aantal faciliteiten, waaronder het Test & Go ruilprogramma en een helpdesk. Tevens kunnen ze beschikken over originele dieselonderdelen van Bosch, Delphi, Denso en VDO. Het assortiment is direct uit voorraad leverbaar bij Huva Automaterialen (EasyDiesel Preferred Partner).

Bent u ook geinteresseerd in dit mooie technische concept klik dan hier voor de folder of informeer bij een van onze medewerkers.

 

EasyDiesel Logo

 

 

.