Nieuws

RUSTYCO Reactor !!
Nieuwe reactor maakt bouten los die ECHT vast zitten !!
Ik ga op vakantie en neem mee......
Veilig op weg in Europa !!

Huva Webshop
Huva Webshop

Huva Bandenshop
Huva Bandenshop

Ik Wil onderdelen.nl
online shop

Diagnose Expert
Diagnose Expert

Ik Wil onderdelen.nl
online catalogus

BPW the quality factor
BPW

SAF
SAF

Flashlube LPG toevoeging

Flashlube Valve Saver Fluid is speciaal ontwikkeld om lood te vervangen om slijtage aan de kleppen en klepzittingen bij LPG, CNG en Benzine motoren te minimaliseren

De bewezen werking van deze formule bevat een combinatie van additieven die het brandstofsysteem en injectoren reinigen waardoor het brandstofverbruik en de uitstoot van schadelijke stoffen daalt.

Flashlube Valve Saver Fluid brengt geen schade toe aan katalysatoren en lambdasondes.

Het gebruik van Flashlube Valve Saver Fluid is essentieel bij alle auto's op autogas en aardgas. Met behulp van de Flashlube Lubrication Kit kan de Valve Saver Fluid direct geïnjecteerd worden. Door de unieke samenstelling wordt de cilinderkop gereinigd en gesmeerd, hierdoor worden de kleppen en de klepzitting voorzien van een beschermende laag die er voor zorgt dat de kleppen en klepzittingen koel blijven.  

Gebruiksaanwijzing

Fluid dient vlak voor het tanken toegevoegd te worden, 50 ml behandeld 50 liter brandstof. Door gebruikmaking van de Flashlube Automatic Lubrication Kit kan de Valve Saver Fluid automatisch geïnjecteerd worden, waardoor u met alle zekerheid op zowel bezine, LPG of Aardgas kunt rijden.

Toepassing

Fluid dient vlak voor het tanken toegevoegd te worden, 50 ml behandeld 50 liter brandstof. Door gebruikmaking van de Flashlube Automatic Lubrication Kit kan de Valve Saver Fluid automatisch geïnjecteerd worden, waardoor u met alle zekerheid op zowel bezine, LPG of Aardgas kunt rijden. Flashlube Valve Saver Fluid is essentieel voor voertuigen die rijden op LPG, CNG en benzine, daarnaast is het zeer geschikt voor 2-takt*(*gebruik altijd in combinatie met mengsmering) en 4-takt motoren. Bij al deze toepassingen zult u versteld staan van de kwaliteit die Flashlube u biedt. De motor start makkelijker, bougies en verbrandingskamer blijven schoon gesmeerd en beschermd, hetgeen resulteert in een lager brandstof verbruik en een langere levensduur van de motor.

Flashlube is verkrijgbaar in Bladel en Eersel