Nieuws

RUSTYCO Reactor !!
Nieuwe reactor maakt bouten los die ECHT vast zitten !!
Ik ga op vakantie en neem mee......
Veilig op weg in Europa !!

Huva Webshop
Huva Webshop

Huva Bandenshop
Huva Bandenshop

Ik Wil onderdelen.nl
online shop

Diagnose Expert
Diagnose Expert

Ik Wil onderdelen.nl
online catalogus

BPW the quality factor
BPW

SAF
SAF

Huva en Group Auto presenteren de Diagnose Specialisten Database

 

DiagnoseXpert presenteert op overzichtelijke wijze de mogelijkheid om online diagnose specialisten te vinden. Zowel visueel als functioneel heeft DiagnoseXpert een duidelijke stap vooruit gemaakt met het geheel nieuwe en unieke podium voor diagnose specialisten van DiagnoseXpert :

Klik op het DiagnoseXpert logo rechts in het menu !!!!  --------->

DiagnoseXpert is het landelijk samenwerkingsverband van specialisten in moderne autotechnieken, gericht op ondersteuning bij diagnose stellen en repareren. DiagnoseXpert is een initiatief van GroupAuto Nederland. Volgens Freek Blekxtoon, directeur, biedt DiagnoseXpert voor autobedrijven nu zowel toegang tot een netwerk van gerichte diagnose specialisten als alle noodzakelijke elementen voor het eigen vakmanschap. “Wij hebben gemerkt dat er bij universele in toenemende mate behoefte is om snel in contact te komen met een specialist ter ondersteuning bij het stellen van een diagnose. Via de nieuwe website (zie button in het rechtse menu ) kan de monteur nu heel snel in contact komen met de juiste specialist. Bovendien kan hij informatie vinden over professionele opleidingen, technische data en telefonische support. Mocht het nodig zijn, kunnen de monteur en de DiagnoseXpert besluiten het voertuig naar de specialist te (laten) brengen. Daarvoor bieden wij gunstige haal- en breng servicevoorwaarden.

Breedste netwerk van specialisten

Het DiagnoseXpert netwerk biedt onder meer specialisten in algemene diagnose, diesel, voertuig elektronica, motorrevisie & motorreparatie, lpg, airco, remmen, transmissie en accessoires. Na een gerichte zoekopdracht verschijnt er een helder overzicht van alle DiagnoseXperts op het gezochte specialisme.

Gratis telefoonnummer: 0800-diagnose

Naast het netwerk van specialisten, vindt een universele garage daar ook een breed scala aan diensten. Een autobedrijf kan bijvoorbeeld voor technische support terecht via één centraal nummer: 0800- DIAGNOSE. Ook is het mogelijk om een online pakket voor gerichte technische data aan te vragen. Daarnaast is er een variatie aan online trainingen, praktische trainingen en product trainingen die een autobedrijf kan volgen en aanvragen. Verder biedt de website van DiagnoseXpert ook voor de aanschaf van diagnose apparatuur een uitkomst.