Nieuws

RUSTYCO Reactor !!
Nieuwe reactor maakt bouten los die ECHT vast zitten !!
Ik ga op vakantie en neem mee......
Veilig op weg in Europa !!

Huva Webshop
Huva Webshop

Huva Bandenshop
Huva Bandenshop

Ik Wil onderdelen.nl
online shop

Diagnose Expert
Diagnose Expert

Ik Wil onderdelen.nl
online catalogus

BPW the quality factor
BPW

SAF
SAF

Truck Werkplaats

TopTruck

Huva is deelnemer aan het internationale TopTruck netwerk. Het TopTruck netwerk staat 24 uur per dag in heel Europa klaar om te assisteren bij pech onderweg. Een nederlandse alarmcentrale, bemand door technici met jarenlange pechservice-ervaring, zorgt voor een snelle en soepele afhandeling van de pech-melding. Contante betaling ter plaatse is niet nodig. Na enkele dagen ontvangt de transportondernemer de factuur en een volledig servicerapport.

TopTruck

 

Diagnose apparatuur                                                                                                                                                                                                                                    Zowel vrachtwagens als oplegger worden steeds complexer. Wij beschikken daarom altijd over de meest up-to-date diagnoseapparatuur. Hiervoor hebben wij via TopTruck overeenkomsten met de belangrijkste fabrikanten. U als (transport) ondernemer bent zeker van service, onderhoud en reparatie van een hoog kwaliteitsniveau.

Technische Data                                                                                                                                                                                                                            Onontbeerlijk in een moderne werkplaats is de informatievoorziening. Een TopTruck bedrijf beschikt, dankzij Europese wetgeving en het internationale netwerk, over een zeer uitgebreide database met daarin alle gegevens die nodig zijn om service,onderhoud en reparatie uit te voeren aan het complexe wagenpark van een (transport) onderneming.

TopTruck

 

Opleidingen                                                                                                                                                                                                                    Het hoge niveau van onze werkplaats is een belangrijk onderdeel van het samenwerkingsverband met TopTruck. Daarom word er voor iedere technicus jaarlijks een trainingsprogramma samengesteld. Om het cursusaanbod zo up-to-date mogelijk te houden heeft TopTruck overeenkomsten met de belangrijkste opleidingsinstituten van fabrikanten en systeemonderdelen.

 

 Een TopTruck bedrijf is de partner voor de (transport) ondernemer voor het heden en de toekomst.

Voor meer informatie met betrekking tot het TopTruck Programma kijk op de TopTruck website.