Nieuws

RUSTYCO Reactor !!
Nieuwe reactor maakt bouten los die ECHT vast zitten !!
Ik ga op vakantie en neem mee......
Veilig op weg in Europa !!

Huva Webshop
Huva Webshop

Huva Bandenshop
Huva Bandenshop

Ik Wil onderdelen.nl
online shop

Diagnose Expert
Diagnose Expert

Ik Wil onderdelen.nl
online catalogus

BPW the quality factor
BPW

SAF
SAF

Productnieuws

warning: Creating default object from empty value in /var/www/vhosts/huva.nl/httpdocs/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

RUSTYCO Reactor !!

 

Deze reactor in actie zien ?? Bekijk dan HIER het filmpje !!

 

  

NIEUW !! NIEUW !!

Fuel Optimum ipv Aspen voor bosmaaier of kettingzaag !!


Kroon-Oil heeft haar assortiment uitgebreid met een 2-takt mengsmering en 4-takt alkylaatbenzine. De producten zijn een milieuvriendelijk alternatief voor ‘gewone’ brandstoffen. Fuel Optimix 2T en Fuel Optimum 4T zijn vanaf nu verkrijgbaar bij onze vestigingen.

Beter voor mens, milieu en machine

United Power Aggregaat

 

 

 

 

 

Ingersoll Rand slagmoersleutelactie !!

 

 

Kroon-Oil PowerFlush

Kroon-Oil PowerFlush® methode 

Slecht schakelgedrag

Maar liefst 90% van de schakelklachten met een automatische transmissie wordt veroorzaakt door vervuiling die ontstaat bij normale slijtage en gebruik. Slecht schakelen, bonken, slippen, een schommelend toerental, verhoogd brandstofverbruik, het disfunctioneren of zelfs volledig dienst weigeren van de automaatbak; zeer bekende klachten bij automatische transmissies. De oorzaak? Vervuilde en verouderde ATF.

Stahlwille 150 jaar momentsleutelactie !!

 Stahwille bestaat 150 jaar en daarom lanceren ze in de maanden sep/okt/nov en december een spetterende momentsleutel actie !!!

 

150 jaar / 150Nm / € 150.- excl.btw

 

APK2 EOBD reader

Sneller keuren met APK2 Reader 

Alle auto's met benzine- en dieselmotoren en een EOBD-systeem die na 31 december 2005 gekentekend zijn, moeten uitgelezen worden op emissiegerelateerde foutcodes. Dat is de verplichting voor de nieuwe APK 2-wetgeving, die op 1 april 2012 in gaat.

Waar moet een APK-koplamptester per 1-4-2012 aan voldoen ??

Het koplampafstelapparaat. Altijd doet het trouw dienst, maar vanaf 1 april 2012 moet het voor de APK ineens aan een nieuwe definitie van ‘deugdelijke en goede staat van onderhoud’ voldoen. Wat betekent dat precies?

Nieuwe Saarloos Equipment - Special

De nieuwe actiekrant van Saarloos Automotive Equipment is er weer. Boordevol met actie's van Equipment voor in uw werkplaats van bandenservice tot APK. Klik op onderstaande foto om direct toegang te krijgen tot de laatste actie's.

 

Nieuwe KS-tools Technisch Journaal nr. 3 2011

Het nieuwe KS-tools Technische Journaal is er weer !!

3 maal per jaar brengt KS-tools een technisch Journaal uit met daarin weer tal van nieuwe en handige gereedschappen voor in de Automotive werkplaatsen. Neem gerust een kijkje want misschien staat hier het handige gereedschap in waar u al een tijd naar op zoek bent !!

 

Syndicate content