Nieuws

RUSTYCO Reactor !!
Nieuwe reactor maakt bouten los die ECHT vast zitten !!
Ik ga op vakantie en neem mee......
Veilig op weg in Europa !!

Huva Webshop
Huva Webshop

Huva Bandenshop
Huva Bandenshop

Ik Wil onderdelen.nl
online shop

Diagnose Expert
Diagnose Expert

Ik Wil onderdelen.nl
online catalogus

BPW the quality factor
BPW

SAF
SAF

Technische info

warning: Creating default object from empty value in /var/www/vhosts/huva.nl/httpdocs/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Nog steeds vraagtekens rond nieuw koudemiddel

Autofabrikanten zijn de afgelopen tijd druk bezig geweest met alternatieven voor het airco koudemiddel R134a. De gedoodverfde vervanger heet R1234yf, maar er zijn nog de nodige beren op de weg. 

klik op de afbeelding voor een grotere weergave.(bron: aftersalesmagazine.nl)

Nieuw Aircoservice Tijdperk

 Autofabrikanten mogen voor nieuwe automodellen, met een typegoedkeuring van na 1 januari 2011, geen R134A meer gebruiken in het aircosysteem. Daarvoor in de plaats komt het milieuvriendelijkere R1234YF. Vanaf 1 januari 2017 zal deze beperking ook van toepassing zijn op alle nieuw geregistreerde voertuigen. Dit betekent dat werkplaatsen een aantal jaren te maken krijgt met 2 soorten koudemiddel.

Bosch tips Electrische Brandstofpompen

Electrische BrandstofpompSinds het eerste benzine-injectiesysteem en de eerste elektrische brandstofpomp in 1967 heeft Bosch een leiderspositie op dit gebied. Met een marktafdekking van 70% van het Europese wagenpark heeft Bosch veruit het meest complete assortiment van elektrische brandstofpompen voor de vervangingsmarkt in eerste uitrustingskwaliteit.

SKF Technische Bulletins

        TrainovationSKF                              &nbs

Wijzinging Remtestsystemen per 1 mei 2014 APK 2

Zoals eenieder van u wellicht weet, heeft er per 1 mei 2009 een "Herziening Voertuigregelement"plaats gevonden. Dit zal voor velen van u als APK keurbedrijf een aantal veranderingen met zich meebrengen. Een van die veranderingen heeft effect op het gebruik van remtestapparatuur. De remvertragingsmeter zal vanaf 1 mei 2014 alleen nog maar zijn toegestaan als uitwijkmogelijkheid in situaties waarbij uw remtestinrichting niet gebruikt kan worden.

Nieuwe Bosch Info-tech

Vandaag is de nieuwe bosch info-tech uit gekomen. Klik op onderstaande link om dit technisch info-Bulletin van Bosch te openen

Bosch Info-Tech 1-2010

Syndicate content