Vestigingen

Huva Eersel

Onze hoofdvestiging Huva Eersel heeft niet alleen een magazijnfunctie en balieverkoop, maar ook een grote werkplaats. In deze werkplaats verrichten wij werkzaamheden als onderhoud en reparatie aan truck & trailer, maar ook aan kleinere bedrijfs- en personenauto's. Buiten deze werkzaamheden hebben wij hier ook nog een remmen- en electrowerkplaats en kunnen wij hydraulische slangen en remleidingen maken.

Huva Eersel

 

Huva Bladel

Huva Bladel is een begrip in Bladel en omstreken. Al sinds 1976 is Huva in Bladel gevestigd. Hier vindt u als particulier alles wat u nodig heeft op het gebied van accessoires, gereedschappen en onderdelen. Van fietsendragers tot het simpele spuitbusje kruipolie. Ook vanuit deze vestiging voorzien wij meerdere keren per dag onze garageklanten van kwaliteitsonderdelen.

 

Huva Bladel

 

Huva Heeze

Sinds begin 2013 zijn wij ook vertegenwoordigd in Heeze en omstreken. Net als in Eersel en Bladel kunt u ook hier terecht voor alles wat met auto's te maken heeft. Een breed assortiment aan accessoires en onderdelen ligt hier op de plank om iedereen van dienst te kunnen zijn. Hebben we het niet op voorraad dan bestellen wij het natuurlijk voor u!! U zult verstelt staan van onze snelle levertijden.

 

Huva Heeze