Vestigingen

Huva Eersel

Onze hoofdvestiging Huva Eersel heeft niet alleen een magazijn- en winkel-functie maar ook een grote werkplaats. In deze werkplaats verrichten wij werkzaamheden als onderhoud en reparatie aan truck & trailer maar ook aan kleinere bedrijfswagens en personenauto's. Buiten deze werkzaamheden hebben wij hier ook nog een remmen- en electro- werkplaats en kunnen wij hydraulische slangen en remleidingen maken.

Huva Eersel

 

Huva Bladel

Huva Bladel is natuurlijk begrip in Bladel en omstreken. Al sinds 1976 zijn in Bladel gevestigd. Hier vind u als particulier alles wat u nodig heeft op het gebied van accessoires, gereedschappen en onderdelen. Van fietsendragers tot het simpele spuitbusje kruipolie. Ook vanuit deze vestiging voorzien wij meerdere keren per dag onze garageklanten van kwaliteits onderdelen.

Huva Bladel

 

Huva Heeze

Sinds begin 2013 zijn wij ook vertegenwoordigd in Heeze en omstreken. Net als in Bladel kunt ook hier terecht voor alles wat met auto's te maken heeft. Een breed assortiment aan accessoires en onderdelen liggen hier op de plank om iedereen van dienst te kunnen zijn. Hebben we het niet liggen dan bestellen wij het natuurlijk voor u !! U zult verstelt staan van onze snelle levertijden.

Huva Heeze